75,00 €
 
 
*Λειτουργεί με το ηλεκτρονικό Microsoft Store, τα Windows 10, το Xbox One και το Xbox 360 (απαιτείται το Xbox Live). Δεν λειτουργεί σε φυσικά Microsoft Store. Όταν εξαργυρωθεί, η συνολική αξία του κωδικού θα πιστωθεί πλήρως στον λογαριασμό Microsoft Ελλάδας και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατάλληλες αγορές (ισχύουν εξαιρέσεις) που γίνονται απευθείας από επιλεγμένα ψηφιακά καταστήματα της Microsoft. Οι κατάλληλες αγορές και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, τη συσκευή και τη χρονική περίοδο. Ενδέχεται να ισχύουν γεωγραφικοί περιορισμοί, περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα/περιοχή και το υπόλοιπο, φόροι και χρεώσεις σύνδεσης στο Internet. Για συγκεκριμένο περιεχόμενο απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή. Ισχύουν περιορισμοί ηλικίας. Η πίστωση δεν εξαργυρώνεται ούτε ανταλλάσσεται με χρήματα και δεν επιστρέφεται έναντι χρημάτων, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νομοθεσία. Για να διαβάσετε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις (που ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση), μεταβείτε στην τοποθεσία microsoft.com/cardterms. Δεν ισχύει όπου απαγορεύεται ή περιορίζεται από τον νόμο. Οι κάρτες και οι κωδικοί που εκδίδονται από και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας τους ©/™/® ανήκουν στη Microsoft Corp., μια εταιρεία στην Ουάσινγκτον, ή/και τις θυγατρικές της.
Οι εφαρμογές και η διαθεσιμότητα περιεχομένου διαφέρουν ανάλογα με την αγορά και μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.
 
 
Ο κωδικός σας μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο email σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας:
1. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.
2. Στον τρόπο αποστολής επιλέγετε '' Τραπεζική Κατάθεση " ή ''Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα''
3. Γράφετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε αποστολή του κωδικού σας μέσω email.
4- Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.
Εφόσον πραγματοποιηθεί και η κατάθεση σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για αυτήν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό στο email που έχετε συμπληρώσει στην παραγγελία σας.
SKU
XBOX GIFT CARD €75

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό