20,00 €

Χρησιμοποίησε τη δωροκάρτα Roblox, αξίας 10 ευρώ, για να αγοράσεις Robux (το εικονικό νόμισμα της Roblox) και να αποκτήσεις επιπλέον περιεχόμενο εντός παιχνιδιού.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ:

 

1. Μεταβείτε στο www.roblox.com/redeem

2. Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό

3. Ξύστε αυτήν την κάρτα για να αποκαλυφθεί το PIN και πληκτρολογήστε το στον ιστότοπο

4. Χρησιμοποιήστε την πίστωσή σας για να αγοράσετε Robux και πολλά ακόμη!

 

 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Αυτή η κάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο www.roblox.com μέσω ενός λογαριασμού Roblox, για μονάδες Roblox, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την απόκτηση ορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών στο www.roblox.com. Αναγνωρίζετε ότι θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε αυτήν την κάρτα και να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες Roblox μόνο αν ο υπολογιστής ή η κινητή συσκευή με την οποία επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Τυχόν χρεώσεις δεδομένων ή τέλη πρόσβασης που χρεώνονται σε εσάς λόγω πρόσβασης και χρήσης του www.roblox.com υπόκεινται στους γενικούς όρους που έχετε συμφωνήσει με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου ή τον πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας. Κατανοείτε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση του διαδικτύου όπως π.χ., ενδεικτικά και μόνο: ο κίνδυνος μη διαθεσιμότητας του ιστότοπου, η μη εμπιστευτικότητα ή απώλεια των μεταδιδόμενων δεδομένων, οι πιθανές επιθέσεις από ιούς κ.τ.λ.  Για να εξαργυρώσετε αυτήν την κάρτα και να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες Roblox πρέπει να συνδεθείτε, αν έχετε ήδη έναν λογαριασμό Roblox, ή να προχωρήσετε σε εγγραφή για τη δημιουργία ενός λογαριασμού Roblox, συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία και να αποδεχτείτε τους Όρους χρήσης του ιστότοπου Roblox (δημοσιεύονται στη διεύθυνση www.roblox.com/info/terms?locale=gr). Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών υπόκεινται σε αλλαγές και ενδέχεται να ισχύουν ηλικιακοί περιορισμοί. Δεν επιτρέπεται μερική εξαργύρωση. Αυτή η κάρτα δεν είναι εξαργυρώσιμη αντί μετρητών ή πίστωσης, παρά μόνο όπως και όπου απαιτείται από τον νόμο. Η μεταπώληση απαγορεύεται αυστηρά, στον βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο. Μην προχωρήσετε σε αγορά, αν ο κωδικός PIN έχει ξυστεί ή παραποιηθεί. Η κάρτα είναι άκυρη, όπου απαγορεύεται από τον νόμο. Στον βαθμό που επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο, η Roblox δεν φέρει ευθύνη εάν αυτή η κάρτα χρησιμοποιείται από τρίτο μέρος χωρίς την άδειά σας ή εάν χαθεί, κλαπεί, φθαρεί ή καταστραφεί. Η κάρτα που αποκτάται με δόλια μέσα δεν θα γίνεται δεκτή. Μόνο ένα εικονικό προϊόν είναι διαθέσιμο ανά λογαριασμό κάθε μήνα ή άλλη περίοδο που ενδεχομένως ορίζει η Roblox. Για ενημέρωση σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο προσδιορισμού του υπολοίπου της δωροκάρτας σας, μεταβείτε στο www.roblox.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο www.roblox.com/support.

 

© 2021 Roblox Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Όλα τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία της Roblox Corporation (USA), 970 Park Place, Suite 100, San Mateo, CA 94403.

 

Επισημαίνεται ότι οι παρόντες Όροι και προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά στους γενικούς όρους χρήσης του www.roblox.com. Όλες οι διατάξεις των γενικών όρων χρήσης ισχύουν και για τις δωροκάρτες, εκτός αν οι παρόντες Όροι και προϋποθέσεις αναφέρουν κάτι διαφορετικό.

 

Ο κωδικός σας μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο email σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας:
1. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.
2. Στον τρόπο αποστολής επιλέγετε '' Τραπεζική Κατάθεση " ή ''Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα''
3. Γράφετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε αποστολή του κωδικού σας μέσω email.
4- Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.
Εφόσον πραγματοποιηθεί και η κατάθεση σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για αυτήν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό στο email που έχετε συμπληρώσει στην παραγγελία σας.

SKU
ROBLOX €20

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό