Razer Viper 8KHz RGB Gaming Ποντίκι

77,90 €

Αποκτήστε το επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου με το Razer Viper 8KHz, ένα αμφιδέξιο ποντίκι παιχνιδιών με πραγματικό ρυθμό 8000 Hz για την ταχύτερη ταχύτητα και τη χαμηλότερη καθυστέρηση που έχει επιτευχθεί. Με τους οπτικούς διακόπτες Razer 2ης γενιάς.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι άνετο στο κράτημα και ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις του χεριού σου.

Διακόπτες

Βελτιωμένοι με μεγαλύτερη απτική ανάδραση, κάθε κλικ τώρα αισθάνεται και ακούγεται πιο ικανοποιητικό. Και χωρίς να απαιτείται καθυστέρηση απόρριψης που χρησιμοποιείται σε παραδοσιακούς διακόπτες, αυτή η αστραπιαία ενεργοποίηση συμπληρώνεται από την τεχνολογία Razer HyperPolling για να παρέχει τη χαμηλότερη καθυστέρηση εισόδου που σας φέρνει πιο κοντά στο παιχνίδι σαν επαγγελματίας.

Αισθητήρας

Razer Focus+

Με κορυφαία ακρίβεια ανάλυσης 99,6%, ακόμη και η μικρότερη κίνηση από αυτό το ποντίκι παρακολουθείται με συνέπεια. Εξοπλισμένος με έξυπνες λειτουργίες, ο αισθητήρας γίνεται ακόμη πιο ακριβής, επιτρέποντας ένα υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Βάρος 71 γραμμαρίων

Απολαύστε ταχύτερο και πιο ομαλό έλεγχο με ένα από τα ελαφρύτερα ποντίκια παιχνιδιών στην αγορά. Ζυγίζοντας μόλις 71 γραμμάρια, αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι επιτυγχάνει το βάρος του χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα κατασκευής.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Επιτύχετε το επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου με το Razer Viper 8KHz, ένα εξαιρετικό Gaming Mouse με πραγματικό ρυθμό polling rate στα 8000 Hz για το χαμηλότερο χρόνο καθυστέρησης που έχει επιτευχθεί ποτέ. Αναβαθμισμένο με οπτικά Switches 2ης γενιάς της Razer™.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΕΠΙ 8X.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HYPERPOLLING RAZER™.

Η τεχνολογία Razer™ HyperPolling ξεπερνά τα πρότυπα του κλάδου με πραγματικό polling rate στα 8.000 Hz, αποστέλει έως 8 φορές περισσότερων δεδομένων σε ένα δευτερόλεπτο και μείωνει τη καθυστέρηση από το 1 έως το 1/8 του δευτερολέπτου.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

Σε αντίθεση με ποντίκια με χαμηλότερο polling rate, όπου η κίνηση του Cursor μπορεί να παρουσιάσει ασυνεπείς micro shutters, η τεχνολογία Razer™ HyperPolling εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή κίνηση, μια διαφορά που είναι ακόμα πιο εμφανής σε οθόνες υψηλής ταχύτητας ανανέωσης.

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ MISS CLICK
RAZER™ OPTICAL MOUSE SENSOR 2ης ΓΕΝΙΑΣ.

Με βελτιωμένο feedback, κάθε κλικ τώρα το αισθάνεστε και ακούγεται πιο ικανοποιητικό. Χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ακτίνες για την καταγραφή των κλικ, τα πλήκτρα αυτά όχι μόνο ενεργοποιούν την εντολή στα 0.2 millisecond, αλλά απαλείφουν το debounce delay, τα διπλοκλικαρίσματα και τα ακούσια κλικ προσφέροντας τον απόλυτο έλεγχο.

ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ
ΟΠΤΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ RAZER™ FOCUS+

Με κορυφαία ακρίβεια ανάλυσης 99,6%, η κάθε κίνηση από αυτό το αμφιδέξιο esports ποντίκι γίνεται record με ακρίβεια. Εξοπλισμένος με ευφυείς λειτουργίες, ο αισθητήρας γίνεται ακόμη πιο ακριβής, επιτρέποντας ένα οξύ επίπεδο ακρίβειας για νικητήρια παιχνίδια.

ΕΛΑΦΡΥ MOUSE ΣΤΑ 71G ΓΙΑ ΒΑΡΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κατά τη διάρκεια των competitive games σας, ακόμη και το μικρότερο πλεονέκτημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το Razer Viper 8K ζυγίζει μόλις 71G γραμμάρια χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αντοχή του. Ένα ελαφρύ ποντίκι επιτρέπει ταχύτερη, πιο ελεγχόμενη κίνηση, αυξάνοντας την ταχύτητα της αντίδρασης σας στη μάχη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ONBOARD MEMORY

Να είστε έτοιμοι να συναγωνιστείτε οπουδήποτε με έως 5 αποθηκευμένα προφίλ που σας παρέχουν πρόσβαση σε Custom Keybinds, μακροεντολές και διπλάσιες ακόμα λειτουργίες μέσω της λειτουργίας Razer HyperShift.

ΚΑΛΩΔΙΟ RAZER™ SPEEDFLEX

Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε κάθε δυνατό competitive πλεονέκτημα, σχεδιάσαμε ένα καλώδιο που επιτρέπει την ομαλότερη κίνηση. Το Razer Viper διαθέτει το εξαιρετικά ευέλικτο καλώδιο Razer ™ Speedflex, προσφέροντάς σας απρόσκοπτο έλεγχο με ελάχιστη αντίσταση.

100% PTFE ΠΟΔΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ

Απολαύστε την ομαλή κίνηση ακριβείας του ποντικιού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, με τα πόδια του ποντικιού να είναι κατασκευασμένα από την καθαρότερη, υψηλότερη ποιότητα PTFE—ένα υλικό που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη εξαρτημάτων χωρίς ραβδώσεις.

8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

Με πλήρεις δυνατότητες διαμόρφωσης μέσω του Razer Synapse 3, τα 8 προγραμματιζόμενα κουμπιά σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε μακροεντολές και δευτερεύουσες λειτουργίες για προηγμένο βαθμό ελέγχου.

SKU
Razer Viper 8KHz RGB Gaming Ποντίκι

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό