39,90 €
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Προσαρμοστείτε και υπερνικήστε έναν κόσμο που έχει μεταμορφωθεί από την αναρχία στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Battlefield™.

Το Battlefield™ 2042 είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου που σηματοδοτεί την επιστροφή του εμβληματικού, ολοκληρωτικού πολέμου, που είναι σήμα κατατεθέν της σειράς. 

Λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, σε έναν κόσμο μεταμορφωμένο από αναταραχές, όπου θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε και να ξεπεράσετε δυναμικά πεδία μάχης με τη βοήθεια της ομάδας σας κι ενός οπλοστασίου με προηγμένα όπλα και οχήματα.

Με υποστήριξη για 128 παίκτες στο PlayStation 5*, το Battlefield™ 2042 φέρνει πρωτόγνωρες κλίμακες στα αχανή πεδία μάχης σε όλη την υφήλιο. Πάρτε μέρος σε τεράστιες εμπειρίες, με ανανεωμένη λειτουργία πολλαπλών παικτών, όπως τα Conquest και Breakthrough μέχρι και το ολοκαίνουριο Hazard Zone.

Battlefield™ 2042 κύρια χαρακτηριστικά

Battlefield 2042 στιγμιότυπο οθόνης

Ο κόσμος

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ο ανταγωνισμός για πρώτες ύλες έχουν αλλάξει την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων. Οι ΗΠΑ και η Ρωσία βρίσκονται στο χείλος του πολέμου, ενώ ένα μείγμα μη-πατριωτών βετεράνων σχηματίζει ανεξάρτητες ομάδες, γνωστές και ως Task Forces.

Battlefield 2042 στιγμιότυπο οθόνης

Ολοκληρωτικός πόλεμος

Με 7 νέους, τεράστιους χάρτες για έως και 128* παίκτες. Από το αστικό περιβάλλον της Σεούλ μέχρι τις ερήμους της Αιγύπτου, κάθε χάρτης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, βασισμένη στο φυσικό του περιβάλλον.

*Στο PlayStation 5 υποστηρίζονται 128 παίκτες. Στο PlayStation 4 υποστηρίζονται έως και 64 παίκτες

Battlefield 2042 στιγμιότυπο οθόνης

Προηγμένο οπλοστάσιο

Εξαπολύστε τη δημιουργικότητά σας στη μάχη μέσω μιας μεγάλης γκάμας προηγμένων όπλων, οχημάτων, τζετ, ελικοπτέρων, κι ενός ολοκαίνουριου εξοπλισμού, εμπνευσμένου από το εγγύς μέλλον του 2042.

Battlefield 2042 στιγμιότυπο οθόνης

Specialists

Διαλέξτε τον ρόλο σας στο πεδίο της μάχης και σχηματίστε ομάδες στα μέτρα σας μέσω του νέου συστήματος Specialist. Βασισμένοι στις 4 Κλάσεις του Battlefield, οι Specialists έχουν από ένα μοναδικό Specialty και Trait – αλλά ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι πλήρως προσαρμόσιμος.

SKU
PS5 BATTLEFIELD 2042

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό