15,00 €

Οι δωροκάρτες του Netflix μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μιας υφιστάμενης συνδρομής ή για τη δημιουργία νέας συνδρομής. Χρησιμοποιήστε αυτήν την κάρτα ως μετρητά για να βλέπετε απεριόριστες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε οποιαδήποτε συσκευή.

Για να ξεκινήσετε να βλέπετε:
 1. Μεταβείτε στο www.netflix.com/code
 2. Εισαγάγετε τον κωδικό

Η προσφορά είναι έγκυρη μόνο ως προς την υπηρεσία Netflix μέσω λογαριασμού Netflix (απαραίτητο να είστε τουλάχιστον 18 ετών ή να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης για να γίνετε μέλος), σε χώρες όπου η υπηρεσία προσφέρεται σε Ευρώ. Η συνολική αξία θα πιστωθεί στον δικό σας λογαριασμό Netflix κατά την εξαργύρωση. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή ή η εξαργύρωση έναντι μετρητών, εκτός όπου απαιτείται από τον νόμο. Δεν ισχύει ημερομηνία λήξης. Δεν επιτρέπεται η μεταπώληση. Η Netflix δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης. Ισχύουν οι όροι χρήσης στο σύνολό τους, επισκεφτείτε τη σελίδα www.netflix.com/cardterms. Οι κάρτες εκδίδονται από τη Netflix International B.V.

Ο κωδικός σας μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο email σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας:
1. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.
2. Στον τρόπο αποστολής επιλέγετε '' Τραπεζική Κατάθεση " ή ''Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα''
3. Γράφετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε αποστολή του κωδικού σας μέσω email.
4- Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.
Εφόσον πραγματοποιηθεί και η κατάθεση σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για αυτήν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό στο email που έχετε συμπληρώσει στην παραγγελία σας.

SKU
NETFLIX €15

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό