20,00 €

Χρησιμοποίησε μια προπληρωμένη Blizzard Battle.net Gift Card για να αποκτήσεις πρόσβαση σε περιεχόμενο παιχνιδιών της Blizzard, προσθέτοντας την αξία της κάρτας στο Battle Balance σου και έπειτα να χρησιμοποιείς τα χρήματα για να αγοράσεις περιεχόμενο που πάντοτε ήθελες, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας, Battle.net.

Λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια, καθώς ο κωδικός της κάρτας σου παρέχει το αναγραφόμενο ποσό το οποίο προστίθεται στον λογαριασμό σου όταν τον εξαργυρώσεις. Είναι το ιδανικό δώρο όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τους φίλους σου!

Χρησιμοποίησε την κάρτα για να αποκτήσεις υλικό από παιχνίδια της εταιρίας, όπως mounts ή χρόνο συνδρομής στο World of Warcraft, ήρωες και skins στο Heroes of the Storm και πακέτα καρτών στο Hearthstone. Επιπλέον, μπορείς να αγοράσεις τα παιχνίδια σου ή τις επεκτάσεις αυτών κατευθείαν από το Battle.net για να τα έχεις στον λογαριασμό σου σε ψηφιακή μορφή!

* Δεν περιέχεται κάποιο παιχνίδι με την αγορά της κάρτας, και για την εξαργύρωση του παρόντος πακέτου απαιτείται δωρεάν λογαριασμός χρήστη Battle.net και σύνδεση στο διαδίκτυο.


 

Ο κωδικός σας μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο email σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας:
1. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.
2. Στον τρόπο αποστολής επιλέγετε '' Τραπεζική Κατάθεση " ή ''Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα''
3. Γράφετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε αποστολή του κωδικού σας μέσω email.
4- Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.
Εφόσον πραγματοποιηθεί και η κατάθεση σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για αυτήν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό στο email που έχετε συμπληρώσει στην παραγγελία σας.

SKU
BLIZZARD ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ €20

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό