25,00 €
Οι κάρτες iTunes Gift Cards είναι ο τέλειος τρόπος για να χαρίσεις διασκέδαση σε σένα και τους φίλους σου. Κυκλοφορούν σε τρεις αξίες (15, 25 & 50 ευρώ). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους – κατεβάζοντας μουσική, ταινίες, TV shows, εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία και πολλά άλλα.
 
Πώς εξαργυρώνω τις iTunes Gift Cards;
Από τον υπολογιστή, το iPad, το iPhone ή το iPod Touch εξαργύρωσε την iTunes Gift Card ακλουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στην πίσω όψη της. Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε online κατάστημα της Apple (iTunes Store, App Store, iBookstore ή Mac App Store).
 
Εκατομμύρια τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια, εφαρμογές και άλλα.
Τώρα μπορείς να στείλεις το «αγαπημένο» σου τραγούδι, ταινία, TV Show, εφαρμογή, παιχνίδι και βιβλίο. Απλά βρες το στο iTunes Store, App Store, iBookstore ή Mac App Store και κάνε κλικ στην επιλογή "Gift This". Ο αποδέκτης του δώρου θα λάβει ένα e-mail όπου θα ενημερώνεται για το δώρο. Θα έχει τη δυνατότητα να το κατεβάσει στη συσκευή του με ένα μόνο κλικ!
 
Ο κωδικός σας μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο email σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας:
1. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.
2. Στον τρόπο αποστολής επιλέγετε '' Τραπεζική Κατάθεση " ή ''Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα''
3. Γράφετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε αποστολή του κωδικού σας μέσω email.
4- Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας.
Εφόσον πραγματοποιηθεί και η κατάθεση σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για αυτήν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό στο email που έχετε συμπληρώσει στην παραγγελία σας.
SKU
APP STORE & ITUNES 25

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό