Ένα παιχνίδι single player Action, RPG από την FromSoftware η όποια δεν απογοητεύει σε άλλη μια κυκλοφορία της.

WELCOME TO RUBICON 3

Το Armored Core VI διαδραματίζεται στο παρελθόν. H ανακάλυψη μιας πολύτιμης ουσίας στον πλανήτη Rubicon 3 οδήγησε σε μια διαστρική καταστροφή.

Δεκαετίες αργότερα, αυτή η ουσία, το “Coral” επανεμφανίζεται στον πλανήτη.

To Coral θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο ως πηγή ενέργειας όσο και ως αγωγός δεδομένων με αποτέλεσμα να οδηγήσει πολλές φατρίες να παλέψουν για τον έλεγχο.

YOU ’VE GOT A JOB 621

Ξεκινάτε ως ένας ανεξάρτητος μισθοφόρος, κάθε αποστολή που τελειώνετε κερδίζετε χρήματα για να κάνετε upgrade στο mech σας.

Στο mode ARENA μπορείτε να δοκιμάσετε τα skill σας, τα upgrades σας ή και κάποιο όπλο. Όσο ανεβαίνετε Rank στο ARENA θα ανεβαίνετε και στην κατάταξη των μισθοφόρων.

Ο παίκτης έχει πάρα πολλές επιλογές στο πώς θα προσεγγίσει ένα BOSS στο ARENA(1v1) ή το πώς θα συνεχίσει να παίζει στην ιστορία, καθώς μετά από το τέλος κάποιας αποστολης μπορείτε να αλλάξετε το mech μέσα από ένα πλούσιο οπλοστάσιο από όπλα, σώματα, πόδια, χέρια κ.ά., με το κάθε εξάρτημα να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να αλλάζει τα στατιστικά του ρομπότ σας.

Το καλυτερο Action παιχνιδι για το 2023!

Το παιχνίδι έχει 3 διαφορετικούς τρόπους να τελειώσει και η διάρκειά του, αν κάνετε μόνο τα βασικά objectives, είναι περίπου 18 με 20 ώρες, ενώ αν θελήσετε να δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο 100% θα χρειαστείτε περίπου 50 ώρες.

Τα ο Armored Core VI δείχνει πως ένα action παιχνίδι με πολλές επιλογές, δεν χρειάζεται να είναι χάος για να είναι καλό, όσοι είστε φαν του είδους επενδύστε τον χρόνο σας.